CeMAT en transport logistic

Wereldwijd toonaangevende beurzen vanaf 2013 om het jaar

Hänel elk jaar aanwezig op de toonaangevende beurzen op het gebied van intralogistiek en logistiek

De beursorganisatoren Deutsche Messe en de Messe München International zijn een samenwerking op het gebied van logistiek aangegaan en zullen in de toekomst gaan samenwerken bij het organiseren van de beide toonaangevende beurzen CeMAT en transport logistic.
Hänel Büro- und Lagersysteme juicht dit besluit toe en zal voortaan gebruik maken van deze samenwerking om zijn innovaties en oplossingen voor de intralogistiek elk jaar live aan een internationaal vakpubliek te presenteren. 

De CeMAT en de transport logistic vullen elkaar uitstekend aan. Logistiek wordt wereldwijd steeds belangrijker, zodat ook de vraag naar technische oplossingen stijgt.
Al op de komende transport logistic van 4 t/m 7 juni 2013 zal de CeMAT de focus op intralogistiek ondersteunen. Hierdoor wordt het al bestaande segment uitgebreid en opgewaardeerd.
De volgende CeMAT wordt van 19 t/m 23 mei 2014 in Hannover gehouden. Deze wereldwijd toonaangevende beurs op het gebied van intralogistiek zal hierna om de twee jaar op het beursterrein in Hannover plaatsvinden.

De CeMAT 2014 wordt opnieuw in de hallen 12, 13, 25, 26 en 27 rondom het buitenterrein op het beursterrein in Hannover gehouden. 

Hierdoor is gegarandeerd dat bezoekers een efficiënte rondgang kunnen maken. 
De belangrijkste tentoonstellingsthema’s van de CeMAT blijven bestaan, maar worden in vijf nieuwe technologiecategorieën ingedeeld: MOVE & LIFT, STORE & LOAD, PICK & PACK, LOGISTICS IT en MANAGE & SERVICE.
Gezien de wereldwijde betekenis van de CeMAT voor de internationale logistieke branche worden er inmiddels vier andere CeMAT-evenementen in de grote groeiregio’s georganiseerd:

CeMAT RUSSIA in Moskou
CeMAT ASIA in Shanghai
CeMAT INDIA in Delhi
CeMAT SOUTH AMERICA in Sao Paulo

Hänel Büro- und Lagersysteme zal uiteraard op alle toonaangevende beurzen live innovaties en perspectieven op het gebied van intralogistiek aan u presenteren.
Wij verheugen ons op uw bezoek!