Hänel besturings- en softwaretechnologie

Onze kracht ligt in de knowhow – de praktijkgerichte microprocessorbesturingen van Hänel maken een perfect magazijnbeheer mogelijk

Hänel microprocessorbesturingen in combinatie met op maat gesneden softwareprogramma’s van Hänel verbeteren de prestaties en efficiëntie van elke magazijn- en beschikbaarstellingslogistiek.

Talloze uitbreidingsmodules en de verschillende mogelijkheden voor integratie van de besturingen in computersystemen bieden het optimale, individuele magazijnbeheer voor uw intralogistiek.

De ervaren specialisten van Hänel ontwikkelen een optimale combinatie vanhard- en software die aan de desbetreffende eisen van de klant voldoet en probleemloos uitgebreid kan worden!

Hänel biedt voor elke behoefte de juiste besturing

MP 0 N

De enkele liftbesturing voor de Hänel Rotomat®

De MP 0 N is uitgevoerd als enkele liftbesturing voor de Hänel Rotomat® met één werkopening. De besturing biedt drie verschillende modi:

MP 0N-StandAlone
MP 0N-HOST
MP 0N-BARCODE

MP12N – één besturing, vier modi

Of u de Hänel magazijnliften als stand-alone-oplossing met geïntegreerd magazijnbeheer gebruikt of de besturingen in een bovenliggend ERP-systeem wilt integreren – de topbesturing MP12N van Hänel heeft alles al geïntegreerd.
U kunt uit vier verschillende modi de passende modus voor uw magazijnbeheer kiezen.

In de Hänel besturing MP12N zijn de volgende vier modi al geïntegreerd:

MP12N - StandAlone
MP12N - HostWeb
MP12N - HostData
MP12N - HostCom

MP100D

De krachtige centrale besturing


Met de MP 100 D kunt u de gegevens van maximaal 99 magazijnliften beheren.

Daarbij staat de clientbesturing MP 12 N ter beschikking als bedieningseenheid voor elke lift – daardoor kan elke lift onafhankelijk van de andere liften bediend worden. De standaard ethernet-interface garandeert