De Hänel besturing MP12N

Één besturing – vier magazijnstrategieën

Of u de Hänel magazijnliften nu als stand-aloneoplossing met geïntegreerd magazijnbeheer wilt gebruiken of de besturingen in een bovenliggend ERP-systeem wilt integreren – in de topbesturing MP12N van Hänel is alles al geïntegreerd. U kunt uit vier verschillende modi de passende modus voor uw magazijnbeheer kiezen.

In de Hänel besturing MP12N zijn de volgende vier modi al geïntegreerd:
 
MP12N-StandAlone

Hier is het complete magazijnbeheer al geïntegreerd, zodat er geen extra pc nodig is. Dankzij de Ethernet-interface is een eenvoudige integratie in uw IT-omgeving mogelijk. Er is tevens een webserver beschikbaar voor de weergave van de magazijngegevens op het intranet.

principe van MP12N-StandAlone
 
MP12N-HostWeb
Het magazijnbeheer vindt plaats in het bovenliggende hostsysteem. Een geïntegreerde webbrowser geeft willekeurige websites via de HTML-interface direct op de besturing weer. De webtoepassingen worden op de besturingen via een touchscreen bediend.

principe van MP12N-HostWeb

MP12N-HostData
De besturing voor de eenvoudige en snelle verbinding van onze magazijnliften met het desbetreffende ERP-systeem van de klant. Deze versie beschikt over een bestandsinterface voor op- en uitslagopdrachten of afzonderlijke records. De conversie van gegevens vindt plaats in de besturing. De tijdgestuurde gegevensuitwisseling vindt automatisch plaats. Een weggeoptimaliseerde afhandeling van de opdrachten is ook via meerdere Hänel liften mogelijk.

principe van MP12N-HostData
 
MP12N-HostCom
Ook hier vindt het magazijnbeheer plaats in het bovenliggende hostsysteem en de liften worden via de gebruikersinterface van de externe magazijnbeheersoftware (MBS) bestuurd. Voor de opof uitslag wordt door de magazijnbeheersoftware een rijcommando naar de liftbesturing gestuurd. De communicatie vindt plaats via TCP/IP.

principe van MP12N-HostCom